Bouwen of herinrichten

van een bedrijfspand

Het bouwen, herinrichten of transformeren van een bedrijfspand vraagt om deskundigheid en een goede samenwerking tijdens de bouw. Het bedrijfspand is het visitekaartje en een duidelijke meerwaarde voor uw organisatie. Tijdens het bouwproces houden we de focus van uw organisatie voor ogen om het tot een succes te maken. We houden uw ambitie voor ogen!

Heeft u een pand of bent u voornemens een pand aan te kopen die u wilt herinrichten of transformeren. Wij bieden u een ultieme balans tussen kostenefficiënt en kwaliteitgericht bouwen. Een investering is het waard met inzet, gedrevenheid, innovatie en creativiteit behandeld te worden. Wij voeren dit graag voor u uit.


Klantvraag
De vraag van de klant staat centraal bij het bouwen van een bedrijfspand. Of dat nou gaat om duurzaam bouwen of een flexibele indeling. Of om het herinrichten van een pand of het transformeren van een bedrijfspand naar een appartementencomplex. Bovendien is de kwaliteit altijd een vereiste. Met veel plezier bouwen we samen met u uw pand. We zorgen voor een goed eindresultaat.

Bedrijfsgebouwen

Klantervaring

wat zeggen onze opdrachtgevers

Renovatie bedrijfshal

"Naast kwaliteit en budget speelde tijd voor ons een grote rol. Maar dat lukte goed. Wij hadden van te voren een strakke planning gemaakt. Er moest daarvoor efficiënt gewerkt worden door Reurink. Tegenvallers bleven ons gelukkig bespaard. Wij kunnen terugkijken op een mooi project!'"

Impressie bedrijfsgebouwen

gerealiseerde projecten